حل مشکل ایندکس نشدن سایت – ایندکس سایت

حل مشکل ایندکس سایت

حل مشکل ایندکس سایت

 

حل مشکل ایندکس نشدن سایت در گوگل

طی یک‌ماه گذشته بیشتر از ۱۰۰ پیام درباره این موضوع در اینستاگرام و واتساپ طراحی سایت ونوس وب از ما پرسیده شد. چرا صفحات جدید سایت ما در گوگل ایندکس نمی‌شود؟ (حل مشکل ایندکس نشدن سایت )مشکل چیست؟ آیا گوگل مشکل دارد یا ما باید مشکلی را روی سایت‌مان بررسی کنیم. بعید هست مشکل از گوگل باشد. چرا که بزرگ‌ترین موتور جستجوی دنیا نمی‌تواند برای مدت یک ماه چنین مشکلی داشته باشد! پس مشکل از کجاست؟در این مقاله قصد داریم شمارو بات بهترین روش دنیا آشنا کنیم که از طریق آن ما توانستیم حدود 30 سایت نوپا یا همان سایت تازه تاسیس را بتوانیم ایندکس کنیم و برای موتور های جستجوگر بالا بیاوریم .

همچنین در صفحه‌ی  طراحی سایت در تبریز  می توانید با خدمات ونوس وب آشنا شوید

منظور از ایندکس شدن محتوا، ثبت شدن محتوا در نتایج گوگل هست.

خب در جواب به این دوستان باید گفت که آنلاین بودن سایت شما برای ایندکس شدن در گوگل کافی نیست! البته که باید حداقل چند روزی از راه‌اندازی سایت شما گذشته باشد تا گوگل سایت شما را ایندکس کند اما در هر صورت باید کار‌هایی انجام دهید تا گوگل سایت شما را به عنوان یک وبسایت آنلاین شناسایی کند.

خب خب. با من همراه باشید تا شرایط و مراحل ایندکس شدن سایت در گوگل را به شما توضیح بدم.

ابتدا سایت‌تان را به گوگل معرفی کنید

سایت شما یا باید توسط شما در گوگل ثبت شود و یا اینکه در صفحات دیگر سایت‌ها لینک شود. همچنین همه صفحات سایت شما هم باید به یکدیگر لینک داده شوند. مثلا اگر یک دسته‌بندی به نام آموزش دارید، قطعا باید این دسته بندی را در صفحه اصلی یا دیگر صفحات سایت خود لینک کنید تا این دسته‌بندی و محتوایش در نتایج گوگل دیده شوند. پس در مرحله اول سایتتان را در گوگل ثبت کنید.

بعد از اینکه سایتتان را ثبت کردید حتما نقشه سایتتان را در گوگل وبمستر تولز اضافه کنید تا گوگل با پیچ و خم کوچه‌های وبسایت شما آشنا شود.

شرایط صفحه را بررسی کنید – ایندکس نشدن مطالب در گوگل

همینکه گوگل صفحات سایت شما را ببیند کافی نیست! سایت شما باید قابل ایندکس شدن باشد. گوگل در ابتدا چند نکته را برای ایندکس کردن سایت شما بررسی می‌کند و سپس شروع به ایندکس کردن صفحه خواهد کرد.

مرحله اول: صفحه باید دارای تگ Robots با مقدار Noindex نباشد!

ربات‌های گوگل در ابتدا سایت شما را با کدهای HTML می‌بینند. در کدهای سایت شما یک مقدار به نام Robots قرار دارد که توسط قالب یا افزونه‌ها یا وردپرس شما مدیریت می‌شود.

دقت داشته باشید که صفحه شما باید قابل ایندکس شدن باشد. تگ robots مشخص می‌کند که این صفحه از سایت شما در گوگل ثبت شود یا خیر؟ برای بررسی noindex بودن تگ Robots کافیست سایتتان را با ابزار‌های بررسی سئو، آنالیز کنید. اگر این تگ فعال بود باید وارد بخش تنظیمات > خواندن در پنل وردپرس خود شده و گزینه از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند را غیر فعال کنید. سپس روی ذخیره کلیک کنید.

مرحله دوم: نمایش محتوای صفحات شما نباید محدود به کاربران خاص یا کشور خاص باشد.

اشتباه نکنید! منظورم این نیست که برای ایرانی‌ها ننویسید و متن را به زبان‌های مختلف در سایتتان منتشر کنید. منظور این است که با استفاده از افزونه‌های محدودیت محتوا، محتوای صفحه سایتتان نباید برای کاربران ویژه سایتتان یا مثلا یک آی پی خاص محدود باشد.

در صورتی که محتوای شما برای همه نمایان باشد پس ربات‌های گوگل هم می‌توانند آن محتوا را ببینند.

پیشنهاد خرید

ایندکس سایت در گوگل|ایندکس سریع سایت

تومان 250,000تومان 199,000خرید کنید

مرحله سوم: حجم زیادی از جاوا اسکریپت روی سایتتان اجرا نکنید!

ربات‌های گوگل سایت شما را بررسی می‌کنند و اگر از حجم بالای جاوا اسکریپت روی سایتتان استفاده کنید که باعث هدر رفتن منابع سرور‌های گوگل و منابع سیستم کاربر شود، از ایندکس کردن آن صفحه صرف نظر می‌کنند. پس مواظب باشید از جاوا اسکریپت به مقدار زیاد استفاده نکنید.

و مرحله ی آخر استفاده از ترفند مخصوص و فوق حرفه ای طراحی سایت ونوس وب می باشد

طراحی سایت ونوس وب توانسته است با این روش مخصوص خود حداقل 30 سایت را در گوگل ایندکس و تمامی مطالب را در گوگل ایندکس کند

در پایین سایت 10 روزه را می بینید که با این روش تمامی مقالاتش ایندکس شده است

این چیزی که شما میگید حقیقت داره ؟ چطور میتونم اعتماد کنم؟

باید خدمت دوستای عزیزم بگویم که ما قبل از این که این آموزش رو به کسی بدیم روی 30 سایت تست شده است و همه شون ایندکسی آنها شروع و هیچوقت دیگر مشکلی نخواهد داشت

پس خیال شما باید راحت شود چرا ؟ چون ما این روش را بیش از 100 بار تست کردیم و هیچ مشکلی نداشته است

 

میتوانید نظریات کسایی که استفاده کرده اند را بزارید ؟ بله

در این دو عکس می توانید دو دوست عزیزمان که این روش را استفاده کردند رو ببینید

فیلم اثبات ایندکس کردن سایت نوپا ( سایت یک هفته ای )

در این قسمت از مقاله فیلمی که در 2 فروردین 1401 از سایت تازه تاسیس گرفتیم رو مشاهده می کنید که هیچ ایندکسی نداره توی گوگل و بعد از 24 الی 48 ساعت ادامه ی فیلم رو مشاهده کنید

ویدئو 1

ویدئو 2

لازم به ذکر است که وبسایت اولدوزلار به نشانی  hassanzadeh021.ir متعلق به شرکت ونوس وب می باشد

محتوای آموزشی شما چیست ؟ و از چه طریق است ؟

محتوای آموزشی ونوس وب شامل 2 فیلم آموزشی و یک فایل جهت بررسی و ثبت سایت در مورد ایندکسی  می باشد .

  • بک لینک نمی باشد
  • لینک خارجی و یا داخلی نیاز نمی باشد
  • محدود نمی باشد
  • بصورت دائمی می باشد

هیچگونه بک لینکی نیاز نیست در این آموزش که بک لینک بزنید سایتتان ایندکس بشود

پیش نیازی برای این آموزش نیاز نیست چون ما فیلم آموزشی ضبط کردیم و شما کافی است طبق آن پیش بروید تا محتوا و مقاله هایتان در گوگل ایندکس شود

این آموزش با آموزش های دیگر فرق می کند چون ما این روش را تست کردیم و جواب گرفتیم و بعد در اختیار شما گذاشتیم

جهت مشاهده و خرید روی لینک زیر کلیک کنید

بعد از پرداخت مبلغ تعیین شده فایل خود را دانلود  و از حالت زیب zip خارج کرده و آموزش را با دقت لازم ببینید

در صورت بروز مشکلی میتوانید از طریق چت آنلاین سایت با ما در ارتباط باشید | بازگشت وجه در صورت بروز مشکل و …

دوستان عزیزی که بعد از گذراندن این آموزش نتیجه میگیرند لطفا در همین صفحه نظر خود را برای ما ارسال کنند

توضیحات بیشتر در مورد ایندکس نشدن وبسایت و مقاله ها

دلیل اصلی عدم نمایش سایت در نتایج گوگل

عدم نمایش سایت در گوگل یکی از رایج ترین مشکلات صاحبان وب سایت های نوپا می باشد. در بیشتر موارد به نظر می رسد که تمامی نکات سئو سایت را در روند کاری خود پیاده سازی کرده اند، اما باز هم مشکلاتی مربوط به عدم نمایش سایت در جستجوی گوگل را دارند.

نکته اینجاست که بروز این مشکل، بی دلیل نیست و البته جای نگرانی وجود ندارد؛ چراکه اگر بتوانید به خوبی از این مقاله آموزش سئو استفاده کنید، می توانید این مشکلات را به راحت ترین شکل ممکن مرتفع کنید. در واقع 8 دلیل وجود دارد که ممکن است باعث شده باشند که سایت شما در نتایج جستجوی گوگل به نمایش در نیامده باشد. بنابراین اگر شما هم این سوال را در ذهن دارید که چرا سایت من در گوگل بالا نمی آید، بهتر است که ادامه این مقاله را با دقت بیشتری مطالعه بفرمائید.

قبل از اینکه به بررسی این 8 دلیل بسیار مهم و تاثیرگذار در عدم نمایش سایت در گوگل بپردازیم، بهتر است که بدانید وقتی شما در گوگل می خواهید وب سایت خود را پیدا کنید، در واقع شما به دنبال صفحه ای از سایت خود هستید. اینکه تفاوت پیدا کردن خود سایت و پیدا کردن صفحه ای از سایت را متوجه شوید، اهمیت بسیار زیادی دارد.

اگر گوگل نداند که شما می خواهید یک صفحه از سایت خود را به رتبه بالایی در نتایج جستجو برسانید، طبیعی است که آن را در صفحات نتایج خود نشان ندهد. سه حالت کلی وجود دارد که اساس به نمایش در آمدن یک صفحه سایت در نتایج جستجوی گوگل هستند:

  • گوگل باید بداند که سایت شما به طور کلی وجود داشته و فعالیت می کند و همچنین به تمامی صفحات آن دسترسی کامل داشته باشد.
  • صفحه سایت شما نتیجه مناسبی برای یک کلمه کلیدی است که بهتر است رتبه خوبی در نتایج جستجوی گوگول داشته باشد.
  • شما به گوگل ثابت کرده اید که صفحه مورد نظر شما، لیاقت و شرایط حضور در رنک های برتر را دارد که پاسخ مناسبی برای پرسش های کاربران می باشد.

نکاتی که در ادامه این مطلب به بررسی آن ها می پردازیم، در ارتباط با سه موردی است که در بالا آن ها را ذکر کردیم. حال وقت آن است که به بررسی دلایل عدم نمایش سایت در جستجوی گوگل بپردازیم.

1- شما دارای یک وب سایت بسیار جدید هستید

اگر شما تازه وب سایت خود را تاسیس کرده اید، هنوز زمان لازم است تا گوگل صفحات سایت شما را پیدا کند و تشخیص دهد که آن ها برای قرار گرفتن در صفحات نتایج جستجو، شرایط مناسبی دارند یا خیر. برای فهمیدن این موضوع می توانید از عبارت site:yourwebsite.com استفاده کنید. اگر حتی یک نتیجه با استفاده این روش نشان داده شود، یعنی که گوگل سایت شما را می شناسد.

2- شما گوگل را از ایندکس کردن صفحات سایتتان باز می دارید

اگر شما با استفاده از یک متا تگ noindex به گوگل اعلام کنید که صفحه سایت شما را ایندکس نکند، گوگل نیز مطابق با خواسته شما عمل خواهد کرد. متا تگ noindex یک قطعه از صفحه HTML  می باشد که به این صورت است: .

شما حتی اگر نقشه سایت خود را ایجاد کرده و آن را در کنسول جستجوی گوگل یا Google Search Console ثبت کرده باشید، اما در صفحه مورد نظرتان تگ noindex وجود داشته باشد، در این صورت گوگل این صفحه سایت شما را شناسایی نخواهد کرد و در نتایج جستجوی خود به نشان نخواهد داد.

3- عدم اجازه دادن به خزنده های گوگل برای کرول کردن سایت

بیشتر سایت های چیزی به اسم فایل robot.txt دارند. این فایل به موتور جستجو اعلام می کند که به چه قسمت هایی از وب سایت شما می تواند وارد شده و به کدام قسمت ها نمی تواند وارد شود. در همین ترتیب،  گوگل نمی تواند URL هایی که در این فایل آن ها را بلاک کرده باشید را کراول کند. و طبیعتا وقتی نتواند صفحه ای را با واسطه خزنده های خود کراول کند، آن را در نتایج جستجوی خود نیز نشان نخواهد داد.

اگر شما حساب Google Search Console داشته باشید، می توانید از بروز چنین مشکلاتی اطلاع پیدا کنید. کنسول جستجوی گوگل به شما اخطار خواهد داد که به عنوان مثال یک URL در فایل robot.txt بلاک شده است. شما با مراجعه به قسمت Coverage می توانید این موضوع را مورد بررسی قرار دهید.

4- شما بک لینک های با کیفیت بالا ندارید

لینک سازی نامناسب می تواند علت ایندکس نشدن سایت در گوگل باشد. حتی اگر مشکلی در مورد عدم نمایش سایت در جستجوی گوگل نداشته باشید، باز هم شما باید تمام تلاش خود را بکنید تا به گوگل ثابت کنید که شایسته کسب رتبه های برتر هستید.

گوگل در الگوریتم رتبه بندی خود از فاکتورهای زیادی استفاده می کند. بک لینک ها یکی از اصلی ترین فاکتورهای رتبه بندی در این میان به شمار می روند. اگر شما نتوانید عملکرد مناسبی در روند لینک سازی سایت خود داشته باشید، طبیعتا گوگل این مورد را به عنوان یک فاکتور منفی برای وب سایت شما در نظر گرفته و باعث عدم نمایش صفحات سایت شما در SERP ها می شود.

از کجا بفهمیم سایتمون ایندکس شده ؟

آموزش تست و مشاهده ایندکس سایت

هر عبارتی که جستجو می کنم سایت من در ایندکس نتایج گوگل وجود ندارد و حتی خود دامین و نام سایت را هم جستجو میکنم تا صفحه دهم و بیستم هم میرم اما هیچ اثری نیست، از کجا بفهمم اصلا سایت من ایندکس شده یا نه؟ اصلا ایندکس گوگل چیه و چیکار باید بکنم؟

سایت شما وقتی در نتایج مشاهده می شود که سایت گوگل آن را بررسی و ایندکس کرده باشد. اگر نمی دانید ایندکس گوگل چیست و اطلاعات کاملی از google index و مکانیزم آن می خواهید ابتدا این مقاله را مطالعه بفرمایید: ایندکس سایت در گوگل چیست؟ با دانستن چند دستور و روش ساده به راحت می توانید نتایج زنده و صفحات ایندکس شده سایتتان را ببینید، حتی روی برخی صفحات زیر تر شوید و پارامتر های جستجو را تنگ تر نمائید، در انتهای همین مقاله یک ترفند کاربردی هم یادتان خواهیم داد.

آموزش پیدا کردن ایندکس صفحه و سایت

سایت گوگل را باز کنید، در باکس جستجوی گوگل این عبارت را جستجو کنید:

site:venousweb.ir

نتایجی که گوگل نمایش داده شدن تمامی صفحات سایت پایدار سامانه هستند که هم اکنون ایندکس هستند و می توانند در جستجو ها به نمایش گذاشته شوند. یعنی هر صفحه ای از این سایت که گوگل ایندکس کرده است و ممکن است در جستجوها به کاربران نمایش دهد فقط همین صفحات هستند. اگر هیج نتیجه ای یافت نشد پس قطعا سایت شما اصلا توسط گوگل شناسایی نشده است و هیچوقت در نتایج جستجو دیده نخواهد شد؛ سریع دست به کار شوید و سایتتان را از طریق ابزار google search console به گوگل معرفی کنید

جستجوی پیشرفته در گوگل

نکاتی که در روش پیدا کردن ایندکس های سایتتان در گوگل ممکن است کمک کند:

دقیقا بعد از عبارت site باید بدون هیچ فاصله ای دونقطه قرار گیرد و همچنین بلافاصله بعد از دونقطه نام دامین نوشته شود.

نام دامین خالی را بنویسید و پیشوند هایی مانند www و یا http را ننویسید، چرا که ممکن است حالت های دیگر URL ایندکس شده باشند که شامل این جستجو نشوند

این صفحات کلیه ایندکس های ثبت شده از نام دامنه وارد شده هستند، پس اگر صفحه مورد نظرتان در نتایج نمی بینید یعنی ایندکس نشده است

بعد از نام دامین میتوانید بعد از یک فاصله عنوان یا محتوای مورد نظرتان را هم بنویسید و نتیجه را محدود تر کنید تا فقط ایندکس بودن صفحه مورد نظرتان را تست کنید

بررسی ایندکس شدن سایت

اگر پس از امتحان و بررسی، ایندکس های سایت را در گوگل پیدا کردید و تعداد ایندکس ها زیاد بود، میتوانید بر روی یک صفحه مورد نظرتان نیز این آزمایش را انجام دهی؛ یعنی جستجو را محدود کنید تر کنید و دنبال یک url خاص بگردید و ببینید که آیا ایندکس شده است یا خیر

برای فهمیدن اینکه یک صفحه خاص ایندکس شده است یا خیر می توانید از دستور inurl استفاده کنید، همانطور که در تصویر مشخص می باشد بعد از دامین یک فاصله بدهید و عبارت inurl:ghesmati-az-address را بنویسید، دقت نمائید که قبل و بعد از دونقطه فاصله ای وجود ندارد، قسمتی از آدرس صفحه را بنویسید تا ببینید آن صفحه ایندکس شده است یا خیر؛ لازم نیست کل URL را کپی کنید، قسمتی از آن را نویسید و تمامی صفحاتی که URL آنها شامل آن عبارت باشد در لیست نتایج قابل مشاهده خواهند بود.

پارامتر های دیگری هم وجود دارند که به شما امکان محدود تر کردن نتایج را می دهد (مانند inurl که وظیفه بررسی وجود عبارتی در url را دارد) اما هدف ما فقط تست ایندکس بود مطلب را طولانی نمیکنیم و به آنها نمی پردازیم، بصورت کلی بدانید که دستور ها و اپراتور های زیادی وجود دارند که می توانید جستجوی خود را پیشرفته تر کنید و دقیقا به صفحه مورد نظرتان برسید.

برخی از این پارامتر ها: site, inurl, intitle, allintitle, intext, allintext, inanchor, allinanchor, inpostauthor, allinpostauthor, loc

حتی جالب است این را هم بدانید که قبل از این دستورات اگر یک منها بگذارید این دستور را برعکس می کند و صفحاتی را نشان می دهد که شامل آن عبارت نباشند و آن دستور در مورد آن ها صدق نکند.

البته این دستورات در تمامی حستجو های روزمره شما می توانند بسیار کاربردی باشند و فقط برای تست ایندکس های سایتتان نیست، می توانید مثلا با جستجوی عبارت زیر هر صفحه ای در اینترنت که عنوان آن شامل شرکت طراحی سایت باشد را نمایش می دهد.

allintitle:"طراحی سایت ونوس وب"

خوشحالیم که آموزش را تا انتها دنبال کردید و امیدواریم که کاربردی باشد، در صورت وجود سوال یا ابهام می توانید در بخش نظرات سوال یا پیشنهادتان را مطرح کنید، حتما از نظرات شما استفاده میکنید و در صورت نیاز متن مقاله و آموزش را تغییر می دهیم.

ترفند سریع تر ایندکس شدن صفحه

این روش ها که گفته شد فقط برای دانستن اینکه سایتتان ایندکس شده است یا خیر کاربرد ندارد و بسیاری استفاده ها بیشتر میتوان از آن کرد که به خلاقیت و قدرت ذهن شما بستگی دارد، یک مثال ساده میزنم تا دیدتان باز شود:

فرض کنید مطلب جدیدی در سایت منتشر کرده اید که هنوز آن را در گوگل ایندکس نکرده اید، میخواهید بین مقالات قدیمی سایت لینک سازی کنید، اگر یادتان نباشد که در کدام مقاله ها در مورد موضوع این محتوا نوشته اید با دستورات زیر با یک کلیک کل صفحاتی که محتوای مورد نیاز شما در آن وجود دارد را برای شما لیست میکند و به راحتی در چند دقیقه می توانید لینک سازی کنید. اگر این کار را نمی توانید انجام دهید مشخص است که مطالب بالا را با دقت نخوانده اید، پیشنهاد میکنم یک بار دیگر دنبال کنید و مورد به مورد بصورت همزمان در گوگل ایندکس هایتان را مرور کنید.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین رتبه 5 / 5. تعداد رای: 8

تا به الان رای داده نشده . اولین نفری باشید که به این پست امتیاز میدهید

آیا این محتوا برایتان مفید بود؟

محمد حسن زاده
شبانه روز در حال یادگیری تکنولوژی جدید و ارائه آن به مردم عزیز هستم

یک نظر

  • ترانه گفت:

    سلام.وای من چقدر مشکل ایندکس دارم ممنون از شما خیلی جامع و روان توضیح دادید

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *